Redea
Seminari

EDUKACIJA O JAVNOJ NABAVI ZA SLUŽBENIKE JAVNOPRAVNIH TIJELA S PODRUČJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Objavljeno 21.09.2021

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira dvodnevnu edukaciju o javnoj nabavi namijenjenu isključivo javnim službenicima s područja Međimurske županije (službenicima u tijelima lokalne i područne samouprave te drugim javnopravnim tijelima) – nositeljima certifikata u području javne nabave, koji svoja znanja žele proširiti; osobama koje pripremaju, provode te kontroliraju postupke javne nabave, ali i svima ostalima koji rade na rukovodećim ili tajničkim poslovima u tijelima lokalne i područne samouprave i/ili javnopravnim tijelima s područja Međimurske županije.

Edukacija će se održati 5. i 6. listopada 2021. od 9 do 16.15 sati
u multimedijskoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec).

Cilj ove edukacije je upoznati polaznike s temama upravljanja ugovorima u javnoj nabavi te primjerima dobre prakse u propisivanju uvjeta tehničke i stručne sposobnosti za radove, robe i usluge. Program edukacije nalazi se OVDJE.

Prijavnicu za edukaciju ispunite OVDJE. Prijave se primaju do 29. rujna 2021., a svi sudionici dobit će obavijest putem e-maila o prijavi. Sudionici će po završetku edukacije dobiti Potvrdu o pohađanju edukacije usavršavanja kojom će ostvariti 16 bodova za obnovu certifikata. Edukacija je besplatna za sve javne službenike.

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta “Podrška međimurskim korisnicima ESI fondova” koji provodi Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

 

Skip to content