Redea
Seminari

EDUKACIJA O JAVNOJ NABAVI ZA SLUŽBENIKE JAVNOPRAVNIH TIJELA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Objavljeno 24.03.2022

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira dvodnevnu edukaciju o javnoj nabavi namijenjenu isključivo javnim službenicima s područja Međimurske županije (službenicima u tijelima lokalne i područne samouprave te drugim javnopravnim tijelima) – nositeljima certifikata u području javne nabave, koji svoja znanja žele proširiti, osobama koje pripremaju, provode te kontroliraju postupke javne nabave, ali i svima ostalima koji rade na rukovodećim ili tajničkim poslovima u tijelima lokalne i područne samouprave i/ili javnopravnim tijelima s područja Međimurske županije.

Edukacija će se održati 5. i 6. travnja 2022. od 9.00 do 16.15 sati
u multimedijskoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec).

Cilj ove edukacije je upoznati polaznike s javnom nabavom izvedbe građevinskih i drugih  radova sufinanciranih ESI fondovima te javnom nabava projektantskih usluga i stručnog/projektantskog nadzora građenja kao i najčešćim propustima naručitelja u navedenim postupcima.

Navedene teme bit će popraćene primjerima dobre prakse, a predavač je poznati stručnjak za javnu nabavu iz područja građevinskih radova Davor Slivka. Program edukacije za 5.4.2022. se nalazi se OVDJE, a za 6.4.2022. se nalazi OVDJE.

 

Prijavnicu za edukaciju ispunite OVDJE.
Prijave se primaju do 24. (ČETVRTAK) ožujka 2022., a svi sudionici dobit će obavijest putem e-maila o prijavi.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Budući da je Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave („Narodne novine“ broj 65/17) dopušten maksimalan broj od 50 polaznika za pojedinačno stručno usavršavanje, te zbog velikog broja zainteresiranih polaznika s područja Međimurske županije, dopuštena je prijava maksimalno 3 polaznika iz svake institucije. Ukoliko nakon zatvaranja prijava ostane slobodnih mjesta, naknadno ćemo omogućiti i dodatnu mogućnost prijave, o čemu ćete biti obaviješteni.

Sudionici će po završetku edukacije dobiti Potvrdu o pohađanju edukacije usavršavanja kojom će ostvariti 16 bodova za obnovu certifikata. Edukacija je besplatna za sve javne službenike.

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta “Podrška međimurskim korisnicima ESI fondova” koji provodi Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Skip to content