EDUKACIJA O JAVNOJ NABAVI ZA SLUŽBENIKE JAVNOPRAVNIH TIJELA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

EDUKACIJA O JAVNOJ NABAVI ZA SLUŽBENIKE JAVNOPRAVNIH TIJELA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira dvodnevnu edukaciju o javnoj nabavi namijenjenu isključivo javnim službenicima s područja Međimurske županije (službenicima u tijelima lokalne i područne samouprave te drugim javnopravnim tijelima) – nositeljima certifikata u području javne nabave, koji svoja znanja žele proširiti; osobama koje pripremaju, provode te kontroliraju postupke javne nabave, ali i svima ostalima koji rade na rukovodećim ili tajničkim poslovima u tijelima lokalne i područne samouprave i/ili javnopravnim tijelima iz Međimurske županije.

Edukacija će se održati 8. i 9. lipnja 2020. od 9 do 16.15 sati

u informatičkoj učionici u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje

(Bana J. Jelačića 22 b, Čakovec, prvi kat).

Cilj ove edukacije je upoznati polaznike s načelima, metodama i primjenom javne nabave u RH. Uz nužan teoretski okvir, polaznici će kroz ekstenzivne praktične vježbe naučiti kako provesti svoje postupke javne nabave usluga, robe i radova, a prema programu kojeg možete preuzeti ovdje.

VAŽNO: Zbog poštivanja mjera u sprječavanju širenja koronavirusa te zbog poštivanja fizičke distance edukacija je namijenjena za maksimalno 20 sudionika, te prijave primamo do popunjenja mjesta, a najkasnije do 3. 6. 2020. do 12 sati. Također, zbog ograničenog broja sudionika molimo da se prijavljuje po jedna osoba iz institucije. Podatke koje Vas tražimo za prijavu potrebni su radi stjecanja bodova i dobivanje certifikata.

Prijavnicu možete ispuniti OVDJE. Za sve sudionike osigurani su radni materijali i osvježenja, a sudionici će po završetku edukacije dobiti Potvrdu o pohađanju edukacije usavršavanja kojom će ostvariti 16 bodova za obnovu certifikata. Edukacija je besplatna za sve javne službenike.

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta “Podrška međimurskim korisnicima ESI fondova” koji provodi REDEA, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Fotografije s održane edukacije možete pogledati ovdje.