Redea
Seminari

EDUKACIJA O JAVNOJ NABAVI ZA SLUŽBENIKE JAVNOPRAVNIH TIJELA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Objavljeno 25.02.2021

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira dvodnevnu edukaciju o javnoj nabavi namijenjenu isključivo javnim službenicima s područja Međimurske županije (službenicima u tijelima lokalne i područne samouprave te drugim javnopravnim tijelima) – nositeljima certifikata u području javne nabave, koji svoja znanja žele proširiti; osobama koje pripremaju, provode te kontroliraju postupke javne nabave, ali i svima ostalima koji rade na rukovodećim ili tajničkim poslovima u tijelima lokalne i područne samouprave i/ili javnopravnim tijelima iz Međimurske županije.

Edukacija će se održati 8. i 9. ožujka 2021. od 9 do 16.15 sati putem ZOOM-a.

Cilj ove edukacije je upoznati polaznike s načelima, metodama i primjenom javne nabave u RH. Uz nužan teoretski okvir, polaznici će kroz ekstenzivne praktične vježbe naučiti kako provesti svoje postupke javne nabave usluga, robe i radova, a prema programu koji se nalazi OVDJE.

Prijavnicu možete ispuniti OVDJE. Sudionici će po završetku edukacije dobiti Potvrdu o pohađanju edukacije usavršavanja kojom će ostvariti 16 bodova za obnovu certifikata. Edukacija je besplatna za sve javne službenike.

Na edukaciji o javnoj nabavi može sudjelovati maksimalno 25 osoba, a prijave se primaju do popunjenja kapaciteta ili do 4. ožujka 2021. do 10 sati. Svi sudionici dobit će obavijest putem e-maila o prijavi.

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta “Podrška međimurskim korisnicima ESI fondova” koji provodi Javna ustanova REDEA, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Skip to content