Redea
Novosti

E SAVJETOVANJE – PRAVILNIK O PROVEDBI NACIONALNE STRATEGIJE ZA ODRŽIVE OPERATIVNE PROGRAME PROIZVOĐAČKIH ORGANIZACIJA U SEKTORU VOĆA I POVRĆA ZA RAZDOBLJE OD 2021. – 2023. GODINE

Objavljeno 01.12.2021

Na portalu esavjetovanja dostupno je novo savjetovanje za Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi Nacionalne strategije za održive operativne programe proizvođačkih organizacija u sektoru voća i povrća za razdoblje od 2021. – 2023. godine.

OPIS SAVJETOVANJA: Pravilnik o provedbi Nacionalne strategije za održive operativne programe proizvođačkih organizacija u sektoru voća i povrća za razdoblje od 2021. do 2023. godine  donosi se kao dokument kojim se osigurava provedba Nacionalne strategije za održive operativne programe proizvođačkih organizacija u sektoru voća i povrća za razdoblje od 2021. do 2023. godine. Nacionalnom strategijom  u sektoru voća i povrća utvrđuju se pravila vezana uz učinkovitu provedbu te se osigurava financijska potpora proizvođačkim organizacijama i njihovim udruženjima za provedbu višegodišnjih (trogodišnjih) operativnih programa putem operativnog fonda.

Savjetovanje je otvoreno do 10. 12. 2021., a možete mu pristupiti OVDJE.

 

Skip to content