Redea
Natječaji

DRUGI POZIV – INTERREG EURO-MED PROGRAM

Objavljeno 28.06.2022

Otvoren je drugi Poziv na dostavu projektnih prijedloga unutar programa transnacionalne suradnje Interreg Euro-MED. Program transnacionalne suradnje Euro-MED poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja na dostavu prijava u okviru prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Poziv se provodi u okviru programskih prioriteta Pametniji i Zeleniji Mediteran te s njima povezanih specifičnih ciljeva te se odnosi isključivo na tematske projekte koji obuhvaćaju slijedeće tipove projekata: istraživanje,testiranje i prijenos.

Ukupna financijska alokacija za 2. poziv iznosi 86 milijuna eura (EFRR, IPA + nacionalno sufinanciranje).  Projekti koji će biti financirani u okviru ovog poziva odnose se na sve 4 programske misije: Inovativna održiva ekonomija, Prirodna baština, Zelena životna područja i Održivi turizam.

Rok za dostavu je 27. listopad 2022. godine u 12.00 sati, a svim potencijalnim prijaviteljima su na raspolaganju službene mrežne stranice Programa i prezentacija na kojima se može pronaći više informacija o samom Pozivu.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije održati će info dane za potencijalne prijavitelje na ovaj poziv. Točni datumi će biti naknadno objavljeni na web stranicama Ministarstva.

Projektni prijedlozi će se prijavljivati putem e-platforme JEMS, a više informacija možete pronaći na: https://interreg-euro-med.eu/en/call-2-thematic-projects/.

Skip to content