Redea
Novosti

DONESENA TREĆA ODLUKA O FINANCIRANJU U OKVIRU POZIVA „JAČANJE POSLOVANJA DRUŠTVENIH PODUZETNIKA – FAZA I.“

Objavljeno 10.09.2021

Dana 1. rujna 2021. godine Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, donijelo je treću Odluku o financiranju za 19 projekata ukupne vrijednosti 19.944.130,34 kuna u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.“ koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

PDP-om ”Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.” financirat će se aktivnosti kojima je cilj rast postojećih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika u vidu jačanja njihovih kapaciteta, održivosti, konkurentnosti s posebnim naglaskom na poticanje zapošljavanja. Osim već postojećih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava namjerava podupirati razvoj društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj pružajući financijsku podršku razvoju poslovanja i jačanju kapaciteta i subjektima koji se odluče napraviti iskorak i kroz projekt započnu svoje poslovanje u skladu s društveno-poduzetničkim načelima.

Čestitamo ACT PRINTLAB d.o.o. iz Čakovca na sufinanciranom projektu EKOTEKA! i UDRUZI SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE na sufinanciranom projektu RAZVOJ DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA ZA SLIJEPE OSOBE

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Posredničko je tijelo razine 2 u provedbi ovog poziva.

Više informacija i Odluku o financiranju možete pronaći OVDJE.

Skip to content