DESTILACIJA VINA U KRIZNIM SLUČAJEVIMA I KRIZNO SKLADIŠTENJE VINA

DESTILACIJA VINA U KRIZNIM SLUČAJEVIMA I KRIZNO SKLADIŠTENJE VINA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 8. srpnja 2020. godine Javni poziv na provedbu:

  1. Mjere Destilacija vina u kriznim slučajevima i
  2. Mjere Potpora za krizno skladištenje vina iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina za razdoblje od 2019. do 2023. godine.

Aktivnosti vezane uz destilaciju trebaju biti dovršene do 14.09.2020. godine, što je ujedno i krajnji rok za podnošenje Zahtjeva za isplatu.

Popis odobrenih destilera možete vidjeti OVDJE.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je popis proizvođača vina s utvrđenom kvotom vina za destilaciju. Popis proizvođača vina možete preuzeti ovdje.

 

VAŽNO! OBAVIJEST KORISNICIMA MJERE „DESTILACIJA VINA U KRIZNIM SLUČAJEVIMA“ I MJERE „POTPORA ZA KRIZNO SKLADIŠTENJE VINA“

Skrećemo pozornost svim korisnicima mjere „Destilacija vina u kriznim slučajevima“ i mjere „Potpora za krizno skladištenje vina“ da je rok za PREDAJU ZAHTJEVA ZA ISPLATU DANAS ponedjeljak 14. rujna 2020. godine.

Zahtjev za isplatu dostavlja se na e-mail adresu (skenirani obrasci u .pdf formatu) kriznemjerevino@apprrr.hr i u jednom originalnom primjerku preporučeno s povratnicom ili osobno na adresu objavljenu u Javnom pozivu.

Više informacija možete vidjeti na Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.