Redea
Natječaji

DELEGACIJSKO PUTOVANJE U BAVARSKU: REVOLUCIJA UMJETNE INTELIGENCIJE

Objavljeno 01.07.2024

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora poziva sve zainteresirane da im se pridruže na delegacijskom putovanju na temu “Revolucija umjetne inteligencije feat. budućnost proizvodnje”, koje će se održati od 10. do 12. rujna 2024. godine. Ovo putovanje pruža odličnu priliku za razumijevanje kako umjetna inteligencija transformira tradicionalne proizvodne procese u visoko automatizirane, učinkovite i inteligentne sustave.

Ciljevi putovanja uključuju optimizaciju procesa, precizne prognoze, povećanje produktivnosti te održivu proizvodnju. Sudionici će imati priliku saznati kako umjetna inteligencija može optimizirati proizvodne procese, smanjiti troškove, poboljšati kvalitetu proizvoda te omogućiti analizu podataka u stvarnom vremenu za brzo reagiranje na promjene. Također će se istražiti načini na koje umjetna inteligencija povećava produktivnost, fleksibilnost i proaktivno oblikuje održavanje strojeva i postrojenja.

Putovanje je namijenjeno menadžerima, inženjerima, stručnjacima za proizvodnju te svima zainteresiranima za implementaciju naprednih rješenja u proizvodnim procesima.

Organizacijski detalji uključuju djelomično sufinanciranje od strane Bavarskog ministarstva gospodarstva, ruralnog razvoja i energije, uz kotizaciju od 790,00 EUR koja pokriva dva noćenja, autobusni prijevoz u Bavarskoj, tri ručka, pratnju voditelja putovanja i organizacijske troškove. Sudionici su odgovorni za organizaciju prijevoza do Münchena.

Prijave za sudjelovanje primaju se najkasnije do 10. kolovoza 2024.

Nacrt programa i uvjete sudjelovanje možete pronaći OVDJE.

Skip to content