Redea
Seminari

BOND: PODRŠKA PODUZETNICIMA U PROCESU PRIJENOSA POSLOVANJA

Objavljeno 25.05.2022

HAMAG-BICRO poziva odvjetnike, konzultante, medijatore i sve poduzetnike čije poslovanje obuhvaća posredovanje i savjetovanje u procesu prijenosa poslovanja poduzeća na tematsku radionicu „Podrška poduzetnicima u procesu prijenosa poslovanja

Cilj radionice je ojačati kapacitete poduzetničkih potpornih institucija u Republici Hrvatskoj za pružanje podrške poduzetnicima koji planiraju izlazak iz poduzeća, kao i onima koji planiraju preuzimanje uhodanih poduzeća kao strategiju ulaska u poduzetništvo (alternativa za pokretanje vlastitog poduzetničkog pothvata) ili rast kroz akviziciju (alternativa za organski rast). Povrh toga, putem radionica će se identificirati lokalni savjetnici koji već pružaju „specijaliziranu“ uslugu kao dio procesa prijenosa poslovanja i ojačati njihova ponuda te će ih se povezati s poduzetničkim potpornim institucijama kako bi se kreirali lokalni ekosustavi podrške za prijenos poslovanja.

Radionica za sudionike s područja Grada Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije održat će se 9. lipnja 2022. u Varaždinu, Hotel Park, a prijave su otvorene do 06.06.2022. putem poveznice.

Program radionice možete naći ovdje.

Sudjelovanje na radionicama ne naplaćuje. Više informacija o projektu nalazi se na mrežnim stranicama HAMAG-BICRO-a.

 

Skip to content