Redea
Seminari

BESPLATNI ONLINE TRENING „LADIES IN AI“

Objavljeno 20.10.2023

Umjetna inteligencija nije više samo znanstvena fantastika ili futuristička vizija – ona je sada stvarnost koja oblikuje našu svakodnevicu. U svjetlu ovih promjena, važno je da ostanemo informirani i educirani o AI i njenim trendovima. Držanje koraka s napretkom u području umjetne inteligencije postaje ključno za pojedince i organizacije koje žele ostati konkurentne i relevantne. Razumijevanje kako AI funkcionira, koje su njene prednosti i izazovi, te kako ju ispravno primijeniti postaje nužnost.

Kao odgovor na promjene koje se događaju i kako bi hrvatske poduzetnice i žene u poslovnom svijetu bile konkurentne, Invento Capital Partners je u suradnji s norveškim ekspertima iz INNO-SCI School of Programming razvio novi projekt naziva AI – Women Go Green. Projekt je usmjeren na podršku ženama poduzetnicama te na povećanje njihovih kapaciteta za razvoj poslovanja kroz treninge za stjecanje kompetencija u primjeni umjetne inteligencije.

Bez obzira jesu li naše potencijalne polaznice već imale iskustva s AI tehnologijama ili ne, naši treninzi pružaju temeljna znanja potrebna za razumijevanje AI rješenja. Tijekom ovih treninga, osim što će žene u poslovnom svijetu stjecati osnovna znanja o AI, razvit će i dublje razumijevanje uobičajenih zadataka koji se obavljaju pomoću umjetne inteligencije te sposobnost prepoznavanja usluga koje podržavaju te zadatke.

Treninzi su koncipirani kao spoj nastave s instruktorom i online materijala na LMS platformi. Praktični zadaci uključeni u treninge temelje se na modulima za učenje, a polaznice će biti poticane na korištenje sadržaja kao referentnog materijala kako bi bolje razumjele gradivo i produbile svoje znanje.

Nakon uspješnog završetka treninga, svaka polaznica će moći pristupiti ispitu za stjecanje vrijednih certifikata:

  • Career Essentials in Generative AI by Microsoft and LinkedIn
  • AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals.

Treninzi počinju 14. studenog 2023., a završavaju 20. prosinca 2023 godine. Održavat će se dva puta tjedno, od 17:30 do 20:30 sati na engleskom jeziku. Mjesta su ograničena, stoga vas pozivamo da se prijavite što prije.

Prijavu možete izvršiti putem slijedeće poveznice: Prijava za trening Ladies in AI.

VAŽNO: Molimo vas da navedete JU REDEA kao naziv institucije putem koje se prijavljujete na trening. Rok za prijave istječe 10. studenog 2023. godine.


Kontakt osoba:

  • Natali Bernatović
  • Email: natali.bernatovic@optimizacija.hr
  • Tel: 09 1 9080 256

Projekt je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014 – 2021, u okviru Programa Business Development and Innovation Croatia.
Supported by the Norway Grants 2014-2021, in the frame of the Business Development and Innovation Croatia.

 

Skip to content