Redea
Natječaji

BESPLATNA USLUGA MENTORSTVA, ODNOSNO UKLJUČIVANJE U MREŽU MENTORA

Objavljeno 19.06.2023

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – faza 2“ (BOND 2) poziva potencijalne poduzetnike, poduzetnike početnike kao i poduzetnike u fazi rasta i razvoja da se prijave za besplatnu uslugu mentorstva odnosno uključivanje u mrežu mentora.

Prihvatljivi korisnici su pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Mentori će usluge mentoriranja poduzetnika pružati kroz mrežu poduzetničkih potpornih institucija (PPI), koje su članice Mreže BOND, a riječ je o razvojnim agencijama, poduzetničkim centrima ili akceleratorima, poslovnim inkubatorima, tehnološkim parkovima te centrima kompetencija.

Prijave za uslugu mentorstva su moguće putem prijavnog obrasca poduzetničkoj potpornoj instituciji (PPI-ju) na području svoje županije koja sudjeluje u mentorskom procesu kao tim. Ova usluga je besplatna za poduzetnike.

Ostale informacije o Javnom pozivu su dostupne ovdje.

Skip to content