Redea
Seminari

BESPLATNA EDUKACIJA ZA MSP: TQM, Just In Time, KAIZEN

Objavljeno 02.09.2022

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na petodnevni online trening čiji je cilj poboljšati proizvodnu konkuretnost EU poduzeća uz implementaciju japanskih proizvodnih metoda.

Centar za industrijsku suradnju EU-a i Japana poziva sve zainteresirane da se prijave na trening koji ima za cilj poboljšati proizvodnu konkuretnost EU poduzeća, a ove se godine održava online.

Petodnevni online trening pod nazivom World Class Manufacturing pruža detaljnu analizu japanskih proizvodnih metoda i namijenjen je menadžerima iz EU-a sa znanjem iz područja proizvodnje svjetske razine i inženjeringa. Trening potiče sudionike u boljem razumijevanju sljedećih područja:

  • potpunog upravljanja kvalitetom (engl. Total Quality Management);
  • ukupnog produktivnog održavanja (engl. Total Productive Maintenance);
  • strategije Just In Time;
  • ukupnog industrijskog inženjerstva (engl. Total Industrial Engineering);
  • KAIZEN metoda proizvodnje.

Trening se sastoji od predavanja, radionica i virtualnih posjeta nekim od najnaprednijih japanskih tvornica učinkovitih u implementaciji proizvodnih metoda, a uključuje i mogućnost direktnog kontakta s voditeljima proizvodnje. Također, trening svojim polaznicima daje detaljno razumijevanje trenutnih japanskih pristupa koje mogu implementirati u svoje tvrtke.

Sljedeća trening sesija održava se od 7. do 11. studenog 2022. godine, a rok za prijavu je 13. rujna 2022. godine.

Više informacija o treningu, uvjete prihvatljivosti i obrazac za prijavu pronađite ovdje.

Skip to content