Redea
Natječaji

B LIGHT – OTVOREN ČETVRTI POZIV ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

Objavljeno 15.01.2021

BESPOVRATNE POTPORE ZA PODUZETNIKE

B LIGHT –  OTVOREN ČETVRTI POZIV ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

 

 

VAŽNO! PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE!

Kako bi se ostvario puni potencijal 4. Poziva B Light programa produžen je rok za sedam dana (do 22.01.2021. u 24 h)!

Nažalost, situacija s pandemijom onemogućila je mogućnost komunikacije uživo, a traženje partnera i izrada projekata bila je otežana uoči Nove godine zbog vrlo jakog potresa praćenog s nekoliko jakih potresa. Ova prirodna katastrofa izravno je ili neizravno zahvatila cijelu Hrvatsku. Iz navedenih razloga rok je produžen za 7 dana.


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u sklopu projekta B light Scheme financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020 objavila je danas, 16. studenog 2020. godine četvrti poziv za dostavu projektnih prijedloga Light Project Proposal za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.

Četvrti Poziv za Light Project Proposal projektne prijave otvoren je od 16. studenog do 15. siječnja 2021. godine.

U okviru četvrtog poziva poduzetnicima je na raspolaganju 2.657.227,01 eura.

Projekti će biti odabrani u jednom selekcijskom koraku.

Detaljan opis natječaja, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalaze se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).

Obrazac za prijavu Light Project Proposal i svi ostali dokumenti mogu se preuzeti na službenoj stranici projekta “B Light”.

Promotivni video Četvrtog Poziv za dostavu projektnih prijedloga (Light Project Proposal) pogledajte ovdje.

Za dodatne informacije, savjetovanje ili pomoć pri pronalasku partnera slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 040/600-074 ili na sanja.pintaric@redea.hr.

Skip to content