Redea
Natječaji

EIT MANUFACTURING RIS INDUSTRY 4.0 HUBS

Objavljeno 06.05.2021

U tijeku su prijave za EIT Manufacturing Open Call posvećen digitalnoj transformaciji u okviru EIT Manufacturing RIS Industry 4.0 Hubs projekta.

EIT Manufacturing Open Call namijenjen je SME tvrtkama ili start-up tvrtkama koje se bave proizvodnjom (manufacturing SME/start-up) i spremaju se provesti digitalizaciju svoga poslovanja te već imaju partnera, tj. tvrtku ili organizaciju koja će provesti transformaciju toga poslovanja po standardima industrije 4.0.

Prijavom na spomenuti poziv moguće je dobiti „mini-grant“ u iznosu od 5.600 eura za digitalizaciju poslovanja. Projekt je osmišljen s ciljem da potakne tvrtke da iskoriste prednosti digitalne tehnologije i digitalizacije, moderniziraju svoje poslovanje i idu ukorak s trendovima.

Prihvatljivi prijavitelji su konzorciji od barem dvije organizacije, od čega voditelj konzorcija mora biti SME koji treba uslugu digitalizacije, a partner mora biti tvrtka ili organizacija koja se bavi davanjem usluga digitalizacije ili istraživačka/neindustrijska organizacija koja je sposobna dati iste usluge (npr. istraživački centri ili sveučilišta).

 Prijave traju do 31. svibnja 2021., a vrše se putem platforme: http://lmsmech.eu/ris-industry-hubs/.

Sve ostale uvjete, pravila, kriterije i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na službenima stranicama poziva: https://ris-i40.eu/open-call/.

Sva dodatna pitanja možete postaviti na adresu e-pošte: info@ris-i40.eu.

Informacije o pozivu možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/posts/cirttunizg.

Skip to content