ZELENI INOVACIJSKI I INVESTICIJSKI FORUM U STUTTGARTU

ZELENI INOVACIJSKI I INVESTICIJSKI FORUM U STUTTGARTU

 

forum

Prijavite se već sada za Zeleni inovacijski i investicijski forum u Stuttgartu!

Poduzetnik ste početnik u području „zelenog gospodarstva“ i u potrazi ste za izvorima financiranja i poslovnom podrškom? Prijavite se već sada na Zeleni inovacijski i investicijski forum koji će se održati 20. i 21. veljače 2018. u Stuttgartu te pronađite partnere za financiranje, razvoj ili patentiranje tehnologija i poslovnih ideja!

Forum je orijentiran na „pametne zelene industrije“ i potragu za pametnim poslovnim idejama i inovacijskim konceptima u sektoru zelenih tehnologija. Za sudjelovanje se mogu javiti pojedinci i poduzeća s idejama koje postavljaju trendove u području zaštite okoliša, zelenih IKT, energetske učinkovitosti, pametnih mreža, učinkovitog korištenja materijala te pametne proizvodnje.

Ukoliko imate uvjerljivo rješenje, dobit ćete priliku prezentirati svoju poslovnu ideju investitorima. Također, predviđeno je vrijeme za razgovore s predstavnicima donositelja odluka, stručnjaka i investitora.

Na prvi dan Foruma prijavljeni timovi će sudjelovati na ekskluzivnom i personaliziranom „Zelenom treningu“ koji će se održati 20. veljače 2018. Investitori, ulagači rizičnog kapitala te mala i srednja poduzeća bit će pozvani na „Pitching dan“ odnosno predstavljanje poslovnih ideja, koji će se održati 21. veljače 2018., a na kojem će se nagraditi najbolji timovi Zelenog inovacijskog i investicijskog foruma.

Događaj je organiziran u sklopu projekta EcoInn Danube, sufinanciran u okviru Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014. – 2020. financiranog iz Europske unije (EFRR i IPA).

Sudjelovanje na Forumu je besplatno za poduzetnike početnike, istraživače i investitore.

Prijave na ovaj zanimljiv događaj moguće su do 31. listopada 2017. godine na poveznici: http://green-inno-forum.eu/#apply-attend.