YOUTH CITIZEN ENTREPRENEURSHIP COMPETITION

YOUTH CITIZEN ENTREPRENEURSHIP COMPETITION

 

Natjecanje mladih Youth Citizen Entrepreneurship Competition je globalna inicijativa namijenjena osnaživanju mladih poduzetnika i inovatora za pozitivne promjene.

 

Mladi ljudi iz svih krajeva svijeta u dobi od 15 do 30 godina imaju veliku priliku za sudjelovanje na natjecanju, a svoje ideje i projekte mogu prijaviti na stranici http://www.youth-competition.org.

 

Rok za prijave je 30. lipnja 2014. godine.

 

Pobjednici će biti pozvani na svečanu dodjelu nagrada koja će se održati u Berlinu, u listopadu 2014. godine, gdje će svoje ideje i projekte predstaviti međunarodnoj publici.

 

Prijavljene natjecateljice i natjecatelji dobit će besplatni online trening na Entrepreneurship Campusu i priliku da svoje izume usavrše u suradnji s ostalim sudionicima i stručnjacima.

 

Natjecanje Youth Citizen Entrepreneurship je nova i uzbudljiva međunarodna inicijativa u organizaciji GOI Zaklade za mir, Stiftung poduzetništva i UNESCO-a. Ona pruža globalne platforme mladim poduzetnicima i inovatorima koji žele stvoriti pozitivne promjene u svojim zajednicama i u svijetu.

 

Sudjelujte u natjecanju na stranici: http://www.youth-competition.org

 

 

Vijest preuzeta s internetske stranice Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta