U ČAKOVCU PREDSTAVLJENI NATJEČAJI ZA PODUZETNIKE U 2015. GODINI

U ČAKOVCU PREDSTAVLJENI NATJEČAJI ZA PODUZETNIKE U 2015. GODINI

BIZimpact-II-212x300U ponedjeljak 12. siječnja 2015. u prostorijama Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje d.o.o.  održano je predstavljanje natječaja za poduzetnike  Ministarstva poduzetništva i obrta u sklopu projekta „Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II“.

Natječaje za korištenje sredstava iz EU fondova koji će biti dostupni poduzetnicima u 2015. godini predstavila  je pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak.  Ujedno je predstavila i  glavne ciljeve projekta „BIZimpact II“, svrhu i iznose potpora te važnije informacije vezane uz izlazak natječaja. Prezentirani su i uvjeti natječaja kako bi poduzetnici znali na što treba posebno obratiti pažnju  kako bi na vrijeme pripremili svoje projektne prijave i kako bi one bile što uspješnije.

Elektronske aplikacije za savjetovanje putem kojih poduzetnici, vlasnici obrta ali i fizičke osobe mogu komentirati i predlagati, samim time i aktivno sudjelovati u donošenju propisa koji mogu znatno olakšati njihovo poslovanje predstavio je Hrvoje Renka.

Ovom prezentacijom poduzetnici su pozvani da koriste sve aktivnosti koje Ministarstvo poduzetništva i obrta nudi te da ih iskoriste na najbolji mogući način.

Na prezentaciji je sudjelovalo oko 60 poduzetnika iz Međimurske i susjednih županija.