TURISTIČKE POTPORE U MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI ZA 2016. GODINU

TURISTIČKE POTPORE U MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI ZA 2016. GODINU

Na stanicama Međimurske županije objavljen je javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora temeljem Projekta „Turističke potpore u Međimurskoj županiji“ za 2016. godinu.

Potpora je namijenjena za sufinanciranje projekata s ciljem unapređenja i razvoja turizma Međimurske županije. Sredstva bespovratnih potpora dodjeljivat će se za projekte koji:
• Mogu ekonomski zaživjeti u što kraćem roku,
• Su po svom sadržaju originalniji u smislu proširenja turističke ponude i uvođenja novog turističkog proizvoda,
• Potiču i razvijaju razvoj sekundarnih oblika turizma,
• Potiču povećanje broja dolazaka i ostvarenih noćenja turista.

Sredstva se neće dodjeljivati za potporu manifestacija. Korisnici bespovratnih sredstava mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Međimurske županije. Kod odabira korisnika bespovratnih sredstava prednost će imati oni subjekti koji su već registrirani za pružanje turističkih/ugostiteljskih usluga, a kandidirati se mogu i subjekti koji stvaraju uvjete za početak obavljanja turističke/ugostiteljske djelatnosti, te će započeti s obavljanjem te djelatnosti najkasnije u roku od godine dana od trenutka dobivanja potpore.

Zahtjeve je potrebno dostaviti najkasnije do 31. ožujka 2016. godine. Zahtjevi koji nemaju potrebnu dokumentaciju ili koji su predani nakon zadanog roka neće se razmatrati.

Više informacija možete pronaći na stranicama Međimurske županije OVDJE.