TALIJANSKO TEKSTILNO UDRUŽENJE TRAŽI PRILIKE ZA SURADNJU S DOMAĆIM PODUZETNICIMA

TALIJANSKO TEKSTILNO UDRUŽENJE TRAŽI PRILIKE ZA SURADNJU S DOMAĆIM PODUZETNICIMA

Tijekom prošlog tjedna je delegacija tekstilnog udruženja ADICI iz okolice grada Brescia na sjeveru Italije posjetila Međimursku županiju kako bi istražila prilike za suradnju s domaćim poduzetnicima.

REDEA je tijekom ove godine provodila niz aktivnosti kojima je cilj promocija gospodarstva županije te pomoć malim i srednjim poduzećima iz rastućih sektora. Izrađene su sektorske brošure i organizirane su gospodarske misije na ciljana tržišta (Italija, Austrija i Njemačka) na kojima je tijekom sastanaka i različitih poslovnih događanja predstavljena Međimurska županija kao regija s razvijenim gospodarstvom s izvrsnim prilikama za suradnju i ulaganje.

Konkretan interes udruženja ADICI za suradnju s domaćim malim i srednjim poduzetnicima pokazuje da su provedene aktivnosti pravi smjer za promociju županije u narednim godinama.

Delegacija je boravila u našoj županiji 3 dana tijekom kojih su imali sastanke i obišli proizvodne pogone 6 poduzeća. Na prvom sastanku ih je pozdravio i međimurski župan Matija Posavec. REDEA je pružala organizacijsku potporu udruženju i podršku našim poduzetnicima prilikom sastanaka.

 c b a