SUDJELUJTE NA ECO X DIGITAL – EKO-INOVACIJE I TEHNOLOGIJA

SUDJELUJTE NA ECO X DIGITAL – EKO-INOVACIJE I TEHNOLOGIJA

Imate inovaciju, inovativnu ideju, projekt ili tehnologiju vezanu uz održive zračne luke, mobilnost na kopnu, uzgoj svježe hrane ili zelenu energiju? Prijavite se za sudjelovanje na Eco X Digital.

Pozivamo Vas da iskoristite jedinstvenu priliku za promociju inovativnih start-up-ova, ekološki osviještenih kompanija, eko-inovatora, kreatora digitalnih rješenja. Eco X Digital organizira se u srijedu, 28. studenog 2018. u Millenáris Startup Campusu u Budimpešti te su pozvani svi zainteresirani iz tehnološkog, digitalnog te područja eko-inovacija.

Na događaju možete sudjelovati u ulozi predstavnika svojih rješenja kao predavači, s promotivnim kutkom (štand) ili kao aktivni posjetitelji zainteresirani za navedena područja.

Glavno događanje čine tri sesije s glavnim temama:

  • Održive zračne luke + mobilnost na kopnu – gost: Budapest Airport (https://www.bud.hu/)
    Teme: eko-inovacije za zračne luke, digitalne inovacije za zračne luke, mobilnost na kopnu, električna mobilnost, optimizacija integracije zračna luka-grad, parking za vozila + otvorene teme;
  • Uzgoj svježe hrane – gost: Eisberg Hungary (http://www.eisberg.hu/)

Teme: eko inovacije na području uzgoja svježe hrane, produženje sezone rasta za lokalno svježe povrće (održivo, neovisno o vremenskim uvjetima), upravljanje otpadnom vodom + otvorene teme;

Teme: eko-inovacije za zeleni energetski sustav, digitalizacija i energija, generacija zelene energije, sustavi za pohranjivanje energije + otvorene teme.

Osim sesija cjelodnevno će se predstavljati organizacije iz pokrivenih područja. Moguće je organiziranje sastanka „jedan na jedan“ između sudionika događaja ili međusobno druženje i pronalaženje potencijalnih partnera ili klijenata iz ekološki osviještenih organizacija.

Sve dodatne informacije možete dobiti na Internet stranici http://ecoxdigital.eu/, a ako ste zainteresirani da aktivno sudjelujete kao predavači u jednoj od navedenih sesija, rok prijave je 15. studenog 2018. Poveznica za prijavu http://ecoxdigital.eu/hu/call-for-speakers.

Ukoliko su vam potrebne  dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona +385 40 395 572 ili putem elektroničke pošte: kristina.pevec@redea.hr.