SEE MEET POMURJE 2014. – POSLOVNO OKUPLJANJE KOJE VAŠE BUDUĆE POSLOVNE PARTNERE DOVODI K VAMA

SEE MEET POMURJE 2014. – POSLOVNO OKUPLJANJE KOJE VAŠE BUDUĆE POSLOVNE PARTNERE DOVODI K VAMA

Regionalna razvojna agencija Mura organizira Prvo poslovno okupljanje u regiji po konceptu Futurallia. Poslovna konferencija SEE MEET Pomurje 2014., koja će se ove godine održavati 11. i 12. studenog u hotelu Radin u Radencima u Sloveniji, na jednom će mjestu spojiti veliki broj slovenskih i stranih poduzetnika s istom namjerom – pronaći nove poslovne partnere na domaćem i stranom tržištu. Preko web stranice www.see-meet.eu svoje sudjelovanje potvrdila su već izaslanstva iz Makedonije, Italije, Njemačke, Češke, Austrije, Irske i Mađarske. Prijavljene tvrtke zastupaju različite djelatnosti, među kojima su automobilska industrija, biotehnologija, građevinarstvo, transport, turizam, informacijsko-komunikacijska tehnologija, izdavaštvo, tisak i mnoge druge.

 

Prijaviti se možete do 15. listopada 2014. putem internetske stranice www.see-meet.eu . Nakon prijave dobit ćete podatke za pristup on-line katalogu u koji zatim možete upisati podatke o svojoj tvrtki, kao i očekivanja od samog događaja. Katalog ima mogućnosti odabira tvrtki s kojima se želite susresti, stoga se preporuča detaljniji opis vašeg poduzeća. U drugoj polovici listopada, katalog će biti dostupan svim sudionicima koji su uplatili kotizaciju (150,00 €/osobi). Svaki registrirani sudionik će po vlastitoj procjeni, željama i interesu odabrati tvrtke s kojima se želi susresti. Glavni organizator događanja RRA Mura na temelju iskazanih želja i interesa sastavit će individualni raspored za svakog sudionika – maksimalno 15 sastanaka.

 

Sudionici će odmah po dolasku dobiti vlastiti raspored s uvrštenim sastancima s potencijalnim budućim poslovnim partnerima (do 15 sastanaka po 25 minuta). Iako će prilika za stvaranje novih veza zapravo biti daleko više kroz neformalne razgovore.

 

Više informacija o SEE MEET Pomurje 2014. možete pronaći na web stranici www.see-meet.eu, kontakt osoba: Franz Gönz, e-mail: info@see-meet.eu, tel: +386 (0)2 536 14 61 ili u REDEA-i, kontakt osoba: Maja Golubić, e-mail: maja.golubic@redea.hr, tel: +385 (0)40 395 560

 

seemeet