REGIONALNI TRENING SEMINAR

REGIONALNI TRENING SEMINAR

Međimurska energetska agencija d.o.o. zajedno s Gradom Čakovcem, kao projektni partneri provode projekt Dynamic Light – Prema dinamičnoj, inteligentnoj i energetski učinkovitoj javnoj rasvjeti. Navedeni se projekt provodi sufinanciranjem putem programa Transnacionalne suradnje Središnja Europa u trajanju od 3 godine – od lipnja 2016. godine do svibnja 2019. godine.

Hrvatski projekti partneri zajedno s vanjskim stručnjacima organiziraju REGIONALNI TRENING SEMINAR koji će se održati u srijedu, 13. ožujka 2019. godine s početkom u 9:00 sati na lokaciji Hotela CASTELLUM, Dvorana Zeleni Pozoj, Vladimira Nazora 16, Čakovec. 

Regionalni trening seminar namijenjen je tehničkom i upravnom osoblju jedinica lokalne samouprave koje u svojem vlasništvu imaju infrastrukturu javne rasvjete, kao i poduzećima koje se bave održavanjem, proizvodnjom dijelova, projektiranjem i planiranjem javne rasvjete. Trening je namijenjen i energetskim agencijama, razvojnim agencijama, udrugama te svoj ostaloj zainteresiranoj stručnoj i široj javnosti.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno Vas molim da se prijavite najkasnije do 8. ožujka 2019. godine putem ove POVEZNICE.

Program trening seminara možete pronađite OVDJE.