REDEA ODRŽALA PREZENTACIJU ZA PODUZETNIKE IZ MURSKOG SREDIŠĆA

REDEA ODRŽALA PREZENTACIJU ZA PODUZETNIKE IZ MURSKOG SREDIŠĆA

U petak 29. siječnja 2016. u pansionu „Ilonka“ u organizaciji Grada Mursko Središće održan je tradicionalni godišnji skup pod nazivom Susret poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG-a s područja Grada Mursko Središće.

Događaj je okupio poduzetnike, ali i mnoge druge uvažene goste među kojima i novog ministra Ministarstva poduzetništva i obrta Darka Horvata te župana Međimurske županije Matiju Posavca. Također, susretu su nazočili i dužnosnici prekograničnih gradova Bad Radkersburga i  Lentija te općina Narda i Beltinci s kojima Grad Mursko Središće njeguje prijateljske odnose.

Nakon pozdravne riječi domaćina i gostiju, prisutnima se obratio ministar Darko Horvat i predstavio smjernice rada svog ministarstva te najavio podršku projektima Međimurske županije, međimurskih općina i gradova te podršku poduzetničkim projektima međimurskih poduzetnika.

Voditelj Odjela za razvoj gospodarstva REDEA-e Jako Horvat je kroz prezentaciju  o mogućnostima financiranja poduzetničkih projekata kroz različite programe potpora,  prisutnim poduzetnicima približio proces pripreme, prijave i provedbe projekata. Naglasio je da se poduzetnici u prvom redu moraju informirati o mogućnostima za ostvarivanje potpore kroz neki od dostupnih programa i da je to prvi i najvažniji korak u ostvarivanju prava na potporu. S potpunom informacijom poduzetnik može dalje planirati svoj projekt ulaganja i donijeti odluku hoće li kandidirati svoj projekt na neki od otvorenih natječaja.

Zaposlenici REDEA-e stoje na raspolaganju svim poduzetnicima Međimurske županije za informiranje o otvorenim i najavljenim natječajima.

Više o održanom skupu gospodarstvenika možete naći na poveznici Muralist.hr.

vveliki-susret-gospodarstvenika-079