ODGODA – RAZVOJNI POTENCIJALI AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE NA HRVATSKOM TRŽIŠTU

ODGODA – RAZVOJNI POTENCIJALI AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE NA HRVATSKOM TRŽIŠTU

VAŽNO!!! Zbog novonastale epidemiološke situacije te zbog sigurnosti svih sudionika konferencija „Razvojni potencijali automobilske industrije na hrvatskom tržištu“ koja se trebala održati 18. ožujka u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje s početkom u 10 sati je OTKAZANA.

Novi termin konferencije bit će objavljen  pravovremeno.

—————

Poslovni dnevnik, Večernji list i Međimurska županija pozivaju Vas na konferenciju

 

„RAZVOJNI POTENCIJALI AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE NA HRVATSKOM TRŽIŠTU“

koja će se održati u srijedu 18. ožujka 2020. godine s početkom u  10,00 sati

u multimedijalnoj dvorani Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje

na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec.

Na konferenciji će stručnjaci kroz dvije panel diskusije te nekoliko stručnih prezentacija govoriti o potencijalima ekspanzije automobilske industrije na hrvatskom tržištu, o važnosti obrazovnog segmenta za razvoj ove značajne grane industrije te posebice o mogućnostima i prednostima Međimurske županije za privlačenje automobilske industrije.

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o potencijalima ekspanzije automobilske industrije na hrvatskom tržištu te o važnosti obrazovnog segmenta za razvoj ove značajne grane industrije.

Osim panel diskusija na konferenciji će se također održati nekoliko stručnih prezentacija o mogućnostima i prednostima Međimurske županije za privlačenje autoindustrije te o Industriji 4.0.- Digitalizacija autoindustrije: stručno obrazovanje kadrova u upravljanju industrijski robotiziranih procesa.

Iako za razliku od većina država Europske unije Hrvatska nema proizvodnju automobila na svom teritoriju, u hrvatskoj automobilskoj industriji radi tisuće osoba te je upravo cilj konferencije ukazati na neiskorištene potencijale za razvoj ne samo međimurskog kraja nego cijele Hrvatske koje uz sebe nosi ozbiljna autoindustrija.

Program konferencije kao i obrazac prijave možete pronaći putem poveznice, a za dodatne informacije možete se javiti na e-mail: konferencije@poslovni.hr ili na broj telefona 01/6326-030.