RAZVOJ NEPOLJOPRIVREDNIH DJELATNOSTI

RAZVOJ NEPOLJOPRIVREDNIH DJELATNOSTI

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu Podmjere 6.4. »Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti« – provedba tipa operacije 6.4.1. »Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika, a intenzitet javne potpore iznosi do 70%, odnosno do 40% ako se radi o kupovini poljoprivredne mehanizacije.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 120.000.000,00 kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu je od 6. svibnja 2020. godine od 12:00 sati do 6. srpnja 2020. godine do 12:00 sati

Natječajnu dokumentaciju možete vidjeti OVDJE.

VAŽNA OBAVIJEST !!!

Poništen natječaj za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima

 Ministarstvo poljoprivrede na svojim je službenim stranicama objavilo kako se Natječaj za provedbu Podmjere 6.4. »Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti« – provedba tipa operacije 6.4.1. »Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima« objavljen dana 6. travnja 2020. godine PONIŠTAVA.

Novi natječaj će se objaviti u najkraćem mogućem roku, te Ministarstvo poziva sve zainteresirane korisnike da prate njihove službene stranice.

Više možete vidjeti OVDJE.