RASPISANA 2 NATJEČAJA U OKVIRU IPA IV – PROGRAM ZA RAZVOJ LJUDSKIH POTENCIJALA

RASPISANA 2 NATJEČAJA U OKVIRU IPA IV – PROGRAM ZA RAZVOJ LJUDSKIH POTENCIJALA

Uprava za međunarodnu suradnju u području rada i socijalne sigurnosti Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, kao upravljačko tijelo Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, 10. kolovoza 2009. godine objavila je natječaje za podnošenje projektnih prijedloga za grant sheme „Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje“ (Access to education by students with disabilities) i „Implementacija novih kurikuluma“ (Implementation of new curricula).  Detaljne informacije o navedenim natječajima možete pronaći na web stranici Agencije za strukovno obrazovanje (www.aso.hr) i na EuropeAid-u te web stranici MINGORP-a http://www.mingorp.hr/default.aspx?id=1860.

Također, kako bi se potencijalnim prijaviteljima olakšale procedure prijave, neslužbeni prijevodi Uputa za prijavitelje bit će objavljeni na mrežnim stranicama Agencije za strukovno obrazovanje do kraja kolovoza.

Informativne radionice za navedene natječaje

Informativna radionica za natječaj „Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje“ bit će održana: 21. i 22. rujna 2009. u 10:00 sati u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38, Zagreb.

Informativna radionica za natječaj „Implementacija novih kurikuluma“ bit će održana 28. i 29. rujna 2009. u 10:00 sati u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38, Zagreb.

Prijave za sudjelovanje na radionicama

Prijave za sudjelovanje na radionicama obvezne su kako bi se osigurao prikladan prostor za sve potencijalne prijavitelje. Sudjelovanje na radionici možete potvrditi slanjem e-maila voditeljici projekta za ovu grant-sheme – gđi Ireni Rožić Qeta (irena.rozic.qeta@aso.hr).

Rok za prijavu za sudjelovanje na radionici „Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje“ je 4. rujna 2009.

Rok za prijavu za sudjelovanje na radionici „Implementacija novih kurikuluma“ je 18. rujna 2009.