RADIONICE ZA INTERREG ADRIATICO

RADIONICE ZA INTERREG ADRIATICO

Uprava za integrirani regionalni razvoj Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, održati će radionicu o finalizaciji projektnih prijedloga za Jadranski prekogranični program za susjedstvo, 23. kolovoza 2007. u Zagrebu, u prostorijama Ministarstva, Prisavlje 14, u vremenu od 09.00 do 14.00 sati.
 
Programom dodjele bespovratnih sredstava u okviru Jadranskog prekograničnog programa za susjedstvo, nastoji se promicati suradnja hrvatskih županija s talijanskim jadranskim regijama. Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Ministarstva financija, na adresi http://cfcu.mfin.hr/tenderYYY/PHARE_2006.htm, kao i na internetskim stranicama Upravljačkog odbora Jadranskog prekograničnog programa za susjedstvo http://www.interregadriatico.it/.
 
Natječaj je otvoren do 6. rujna 2007. godine, kada je konačan rok za dostavu projektnih prijedloga Zajedničkom tehničkom tajništvu u L’Aquili, u Italiji.
 
Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti tako da pošalju ispunjeni obrazac projektne ideje (Grant Application Form) Savjetu za europske integracije Međimurske županije na e-mail adresu eu.info@med.zup.t-com.hr i to najkasnije 2 dana prije održavanja radionice.
 
Raspored projektne klinike: 
  • 09:00 – 10:00 Registracija sudionika
  • 10:00 – 14:00 Izravan rad sa predlagateljima projekata po pojedinom projektu po principu pitanja – odgovori; pauza prema dogovoru