VJEŠTINE UPRAVLJANJA PROJEKTOM

VJEŠTINE UPRAVLJANJA PROJEKTOM

Kako biti uspješan u provedbi projekta?

Kod prijave projektnog prijedloga upravljanje projektom je samo jedna stavka u proračunu. Međutim, upravljanje projektom postaje pravi izazov tek nakon što smo krenuli u provedbu. Koja su znanja i vještine ključne za uspješnu provedbu projekta? Kako upravljati projektnim timom, vremenom, proračunom, komunikacijom i vidljivošću? O svim ovim aspektima provedbe projekta govorit ćemo tijekom radionice.
Radionica s mnogo praktičnih primjera i vježbi trajat će tri dana, a nakon toga održat ćemo individualna savjetovanja za one koji trenutno provode EU projekte. Cilj savjetovanja je podrška u rješavanju eventualnih nejasnoća s kojima se susrećete u samoj provedbi.

Mjesto održavanja radionice:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22B

Vrijeme održavanja radionice:
4. do 6. studenoga 2015. godine
svaki dan u trajanju od 9 do 16 sati

Vrijeme održavanja individualnih savjetovanja:
9. do 20.  studenoga 2015.
(točni termini bit će dogovoreni tijekom radionice)

Radionica je namijenjena prvenstveno jedinicama lokalne i regionalne samouprave i javnim institucijama. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Predavačice su djelatnice REDEA-e s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata iz različitih izvora financiranja.

Program radionice možete preuzeti OVDJE, a prijavni obrazac OVDJE.

Molimo da vaše sudjelovanje prijavite najkasnije do 3. studenoga 2015. slanjem prijavnog obrasca na adresu: sandra.majsan@redea.hr ili pozivom na broj 040/395 580.

Ovo je jedna u nizu edukacija koje Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira u okviru  programa  „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2015. godinu sufinanciranog od  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.