RADIONICA U OKVIRU PROGRAMA INTERREG V-A SLOVENIJA – HRVATSKA 2014.-2020.

RADIONICA U OKVIRU PROGRAMA INTERREG V-A SLOVENIJA – HRVATSKA 2014.-2020.

Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska  2014. – 2020. je trajno otvoreni poziv što znači da se prijave mogu neprekidno podnositi od otvaranja poziva sve do iskorištenja sredstava.

U svrhu pripreme korisnika za sudjelovanje u navedenom programu s posebnim naglaskom na Specifični cilj Zaštita i obnova biološke raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru spomenutog Programa suradnje, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, zajedno s Uredom Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku, pokrenulo je inicijativu dodatne podrške pripremi i razvoju projekata u sklopu investicijskog prioriteta 6d Zaštita i obnova biološke raznolikosti i tla te promicanje usluge ekosustava, uključujući putem mreže Natura 2000 i zelenih infrastruktura

Informativna radionica održat će se u ponedjeljak 17. listopada 2016. godine u Samoboru, Pučko otvoreno učilište (Trg Matice hrvatske 3). Radionica će biti održana na hrvatskom i slovenskom jeziku te neće biti osiguran prijevod.

Zbog organizacijskih razloga, organizatori mole da se obavezno prijavite na radionicu putem  poveznice OVDJE. Pozivnicu možete preuzeti OVDJE.