RADIONICA: STVARANJE I RAZVOJ POBJEDNIČKIH TIMOVA

RADIONICA: STVARANJE I RAZVOJ POBJEDNIČKIH TIMOVA

Novi ciklus edukacija za poduzetnike u 2015. godini započinjemo izuzetno zanimljivom i praktičnom radionicom prof. dr. Velimira Sriće!

RADIONICA: STVARANJE I RAZVOJ POBJEDNIČKIH TIMOVA

U današnjem svijetu žustre konkurencije i brzih promjena, važno je imati na umu kako suvremeni poslovni sustavi traže lidere koji će svojim znanjem, osobnošću, pristupom i vizijom motivirati suradnike na iznimne rezultate. Kako stvoriti pobjedničke timove te kako ih zadržati takvima samo su neke od zanimljivih tema o kojima ćete moći nešto više čuti na radionici.

Mjesto održavanja:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (Bana J. Jelačića 22B, Čakovec),
informatička učionica, 1. kat
Vrijeme održavanja:
srijeda 28. siječnja 2015. godine od 9 do 16 sati

 

Teme radionice:
•    razlikovanje radne skupine i tima;
•    faze nastanka i razvoja pobjedničkog tima (orijentacija, konfuzija, akcija, uspjeh);
•    razumijevanje suštine timskog rada i timskih uloga;
•    fleksibilnost i prilagodljivost članova tima;
•    uspješno komuniciranje u timu;
•    vođenje pobjedničkih timova;
•    sagledavanje i rješavanje problema u timskom radu;
•    vođenje multikulturnih timova (Multicultural Teams);
•    analiza primjera, teorija i pristupa uspješnih vođa;
•    posebni alati: igra preživljavanja, test Belbinovih timskih uloga.

Broj sudionika/ca je ograničen do popunjena mjesta (20 sudionika/ca). Prijaviti se možete OVDJE najkasnije do 23. siječnja 2015. do 12 sati.
Cijena edukacije iznosi 250,00 kn + PDV, a sufinancirana je iz programa Poduzetničkog impulsa Ministarstva poduzetništva i obrta. Sudionicima edukacije bit će izdana Potvrda o sudjelovanju i Potvrda o potpori male vrijednosti (de minimis potpora).

O predavaču: Velimir Srića rođen je u Zagrebu gdje je završio Klasičnu gimnaziju, Ekonomski fakultet i magisterij na Elektrotehničkom fakultetu. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA jedne od najboljih svjetskih menadžerskih škola – Columbia University, New York i doktorirao iz menadžerske informatike. Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost. Bio je dugogodišnji kolumnist Danasa, Bytea, Buga, Poslovnog savjetnika, Poslovnog dnevnika, Obzora (Večernji list) i Lidera. Redoviti je profesor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i gostujući profesor na University of California (Los Angeles). Konzultant je iz menadžmenta i informatike u niz hrvatskih i međunarodnih tvrtki (Coca Cola, Ericsson Nikola Tesla, Riviera holding, LURA, INA, Agrokor, SRC.SI, NLB, Krka, Gorenje, PBZ itd.). Ekspert je Svjetske banke za Change Management.

„Lideri se rađaju, ali i stvaraju, stoga budite i Vi pokretač svog pobjedničkog tima“