RADIONICA: RAZVOJ DRUŠTVENOG KAPITALA U LOKALNOJ ZAJEDNICI

RADIONICA: RAZVOJ DRUŠTVENOG KAPITALA U LOKALNOJ ZAJEDNICI

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s Centrom za civilne inicijative, regionalnom suradnom organizacijom, na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijavu na online radionicu “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje organizacija civilnoga društva u zajednici”.

PRIJAVA – ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, ZAGREB – 29.9.2020. 

Sudionici radionice steći će znanja o društvenom kapitalu, definiciji i pojmu te kako prepoznati i potaknuti razvoj društvenog kapitala u svojim zajednicama u kojima udruge djeluju ili njihovi predstavnici žive.

Svi sudionici sudjelovat će u radionici predstavljajući svoje primjere iz zajednica iz kojih dolaze i organizacija iz kojih dolaze.

Prijavljeni sudionici od izvoditelja radionice dobit će naputke kako se priključiti radionici.

Trajanje 29.09.2020. 10:00h – 29.09.2020. 12:00h

Radionica je namijenjena udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a organizira se u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama, među kojima je i udruga s Centar za civilne inicijative.

Izvor: www.esf.hr