PRIPREMA PODUZETNIČKOG PROJEKTA

PRIPREMA PODUZETNIČKOG PROJEKTA

NATJEČAJ – POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP KROZ IKT

Zbog velikog interesa poduzetnika, REDEA u Europskom tjednu malog i srednjeg poduzetništva („EU SME Week“) organizira radionicu na kojoj će poduzetnici, uz pomoć stručnjaka iz REDEA-e, izraditi nacrt vlastite projektne prijave za trenutno najaktualniji Javni poziv iz Europskih fondova namijenjen malim i srednjim poduzećima.

Javni poziv za poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednjih poduzeća (MSP) u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) je prilika za dobivanje bespovratnih sredstava u visini od 100.000 do 1.500.000 kuna za ulaganja u poboljšana IKT rješenja zbog optimizacije poslovnih procesa. Rok za predaju projektnih prijava je produžen na 15. veljače 2016. godine.

U jednodnevnoj radionici će stručnjaci REDEA-e (Maša Tomašić i Jako Horvat)  objasniti sve zahtjeve projektne dokumentacije i dijelove Prijavnog obrasca B, koji je ključni dokument za konačnu evaluaciju projektne prijave. Sudionici edukacije će samostalno ili u timovima razrađivati pojedine dijelove Prijavnog obrasca B. Za sve sudionike bit će osigurano računalo za rad.

Nakon edukacije polaznici imaju mogućnost odabrati termin za individualne konzultacije o svom projektnom prijedlogu s predavačima (projektna klinika).

Mjesto održavanja edukacije:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22B

Vrijeme održavanja radionice:
19. studeni (ČETVRTAK) 2015. godine
u trajanju od 9 do 16 sati.

Vrijeme održavanja projektne klinike:
20. studenog  – 27.  studenog 2015.
(točni termini bit će dogovoreni tijekom radionice s predavačima)

Radionica je namijenjena poduzetnicima. Program radionice možete pogledati OVDJE, a prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.
Molimo vas da vaše sudjelovanje prijavite najkasnije do 17. studenog 2015. slanjem prijavnog obrasca na adresu: masa.tomasic@redea.hr. Molimo Vas da detaljno ispunite prijavni obrazac kako bi vježbe na radionici mogli maksimalno prilagoditi Vašim potrebama i interesima.

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira ovu edukaciju u okviru  programa  „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2015. godinu sufinanciranog od  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Edukacija se provodi pod okriljem Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva („EU SME Week“), inicijative pokrenute od strane Europske komisije, čiji je cilj putem realizacije informacijsko-edukativnih aktivnosti promovirati poduzetništvo i pružiti korisne informacije o pokretanju i vođenju poduzetničkog poduhvata.