RADIONICA “OD IDEJE DO PROJEKTA”

RADIONICA “OD IDEJE DO PROJEKTA”

RADIONICA:
OD IDEJE DO PROJEKTA
Priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz europskih strukturnih i investicijskih fondova

Ukoliko još uvijek niste usavršili svoja znanja o samostalnoj pripremi projektnih prijedloga za prijavu na pozive za dodjelu sredstava iz fondova EU, učinite to na predstojećoj radionici. Cilj radionice je, osim toga, ukazati i na procese koji prethode i koji slijede samoj pripremi projektnog prijedloga.
S obzirom na to da će cijela radionica biti praktično usmjerena, nakon prvog dijela radionice (21. i 22. rujna) polaznici će imati vremena za razradu projektnih ideja  te će na drugom dijelu radionice (29. i 30. rujna) naučiti kako  pripremiti obrasce koji su potrebni za prijavu projekta.

Mjesto održavanja radionice:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22B
Vrijeme održavanja radionice:
21. i  22. rujna 2015. godine
29. i  30. rujna 2015. godine
od 9 do 16 sati
Vrijeme održavanja projektnih klinika:
1. – 12.  listopada 2015.
(točni termini bit će dogovoreni tijekom radionice s predavačicama)

Radionica je namijenjena prvenstveno jedinicama lokalne i regionalne samouprave i javnim institucijama.

Molimo vas da vaše sudjelovanje prijavite najkasnije do 18. rujna 2015. slanjem prijavnog obrasca kojeg možete preuzeti ovdje na adresu: izabela.balog@redea.hr

Program radionice možete preuzeti OVDJE.

Ovo je druga u nizu edukacija koje Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira u okviru  programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2015. godinu sufinanciranog od  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a predavači su djelatnici REDEA-e s dugogodišnjim iskustvom u području EU fondova.

NAPOMENA:

Zbog radova na kanalizaciji, pristup autom do Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM) nije moguć preko ulice Bana J. Jelačića. (Slika ispod u nastavku).
Molimo Vas da na Sajmištu (zeleni kvadrat) skrenete u novu ulicu između baraka i nove TEAM zgrade (narančaste zvijezde), vozite ravno do žičane ograde stare vojarne, uđete kroz ogradu i skrenete po makadamu u prvu ulicu lijevo  (10 m nakon što ste prošli ogradu), između dvije manje zgrade. Vozite ravno 100 m i skrenete desno  kod zgrade Međimurskog veleučilišta do TICM-a (plavi kvadrat).

Smjerokaz.REDEA