RADIONICA O NATJEČAJU “POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP“

RADIONICA O NATJEČAJU “POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP“

minpo2Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira informativne radionice za poduzetnike o novom natječaju iz EU fondova namijenjen ulaganju u ICT.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem privremenog otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava do 15. siječnja 2016., u ukupnoj vrijednosti 22.800.000 kuna. Ovim Pozivom nastoji se pomoći pri rješavanju identificiranih slabosti vezanih uz nedostatnu primjenu rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije u poslovnim procesima u malim i srednjim poduzećima.

Poziv Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) namijenjen je MSP koja posluju u jedinicama regionalne i lokalne samouprave u područjima s razvojnim posebnostima, s ciljem jačanja njihove tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti te ujednačenog razvoja svih područja RH.

Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000 kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 1.500.000,00 kuna.

Prijave na natječaj primat će se od 21. rujna 2015. do 15. siječnja 2016.

Raspored informativnih radionica za poduzetnike:
1. Zagreb – 12. listopada 2015. u 10h (Hotel International, Miramarska 24)
2. Virovitica – 23. listopada 2015. u 11h (Velika vijećnica Virovitičko-podravske županije, Trg Lj. Patačića 1, Virovitica)

Prijave na radionicu šalju se na: EUradionice@minpo.hr s naznakom u predmetu poruke za koji se grad prijavljujete.

Dokumentaciju za natječaj možete preuzeti OVDJE.