RADIONICA: MULTI-AKTERSKI PROJEKTI I TEMATSKE MREŽE U SKLOPU HORIZON 2020

RADIONICA: MULTI-AKTERSKI PROJEKTI I TEMATSKE MREŽE U SKLOPU HORIZON 2020

Multi-akterski pristup predstavlja inovativni koncept koji je se u HORIZON 2020 po prvi puta počeo primjenjivati  2014. godine u projektima koji se odnose na sektore  poljoprivrede i šumarstva. Europska komisija organizira radionicu u Bruxellesu 24. studenog 2015. godine u svrhu razmjene iskustva s koordinatorima prvih multi-akterskih projekata kako bi se novi korisnici nadahnuli za prijavu novih projekata koncipiranih na temelju multi-akterskih pristupa.

Ciljevi radionice su sljedeći:
•    Upoznavanje s primjerima dobre prakse multi-akterskih projekata i tematskih mreža koji su financirani u sklopu HORIZON 2020  s ciljem razmjene iskustva u provedbi multi-akterskih projekata te poticanja novih korisnika na prijavu projektnih prijedloga
•    Upoznavanje s ključnim promjenama u sklopu WP 2016-2017 te podizanje svijesti o očekivanjima Europske komisije od projekata u nadolazećem razdoblju
•    Potaknuti različite aktere na uključivanje u prijavu i implementaciju projekata

Ciljne skupine za radionicu su:
•    Radionica je namijenjena svim  potencijalnim prijaviteljima multi-akterskih projekata na HORIZON 2020,  kao što su znanstvenici, poljoprivredne organizacije i sl., posebno one koje sudjeluju u EIP-AGRI mreži.

Program i praktične informacije:
Kako bi što više zainteresiranih dionika moglo pratiti navedenu radionicu, ista će se moći pratiti i preko web streama. Ukoliko želite sudjelovati na samoj radionici, potrebno se je registrirati (registracije sudionika započinju s 19.10.2015. godine u 12 sati). Cjelokupni program radionice i kako se registrirati možete pogledati OVDJE.