PUNK PODUZETNICI – PRIČA O 15 GODINA ACT GRUPE

PUNK PODUZETNICI – PRIČA O 15 GODINA ACT GRUPE

actgACT Grupa vas poziva da ih podržite u #crowdfunding kampanji za izdavanje knjige #PunkPoduzetnici. Iz nje nećete samo saznati kako se razvijala ACT Grupa i organizacije članice (poput Socijalne zadruge Humana Nova), već i na konkretnim primjerima naučiti o razvoju organizacija civilnog društva, društvenopoduzetničkih pothvata, aktiviranju i djelovanju u lokalnoj zajednici, uspješnim zagovaračkim modelima…

Po čemu je knjiga posebna?

Ovo nije knjiga koja govori o fantastičnim ljudima koji su bez greške došli do fenomenalnog uspjeha. Ne, ovo knjiga koja govori o tome da se kroz tisuću i jednu grešku, na mjesečnoj razini, došlo do toga što je danas prepoznato kao dobro i kao model koji vrijedi replicirati“, kaže Robert.

Knjiga na više od 200 stranica u 16 poglavlja obrađuje sljedeće teme i otvorena pitanja: Na koji su način punk pokret i uradi sam kultura stvorili vrijednosti koje su i danas temelj ACT Grupe. Kolektivizam. Konsenzus. Zašto se javila potreba za strukturiranjem aktivizma te je li ta promjena dobra ili loša u kontekstu društvenog utjecaja. Konkretni primjeri uz analizu akcija i projekata.

Sve informacije o ovoj kampanji dostupne su na platformi INDIEGOGO.