PROJEKT SENSES PRIJAVLJEN ZA REGIOSTARS NAGRADU

PROJEKT SENSES PRIJAVLJEN ZA REGIOSTARS NAGRADU

 standard logo image - SENSESProjekt SENSES, kojeg REDEA provodi u sklopu  Programa transnacionalne suradnje INTERREG V-B Dunav 2014.-2020. zajedno sa deset partnera pod vodstvom mađarskog Javnog neprofitnog društva za razvoj industrije (www.ifka.hu) iz Budimpeštem je uspješno prijavljen na ovogodišnje natjecanje za RegioStars nagrade.

RegioStars nagrade su godišnje natjecanje koje raspisuje Glavna uprava za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije s ciljem pronalaska najinspirativnijih i najinovativnijih europskih projekta sufinanciranih putem kohezijske politike EU-a.
Finalisti, odabrani od strane neovisnog žirija, bit će pozvani na svečanost dodjele RegioStars nagrada, koja će se održati u utorak, 10. listopada 2017. tijekom Europskog tjedna regija i gradova 2017.

Kategorije nagrada su:
1. Pametna specijalizacija u inovaciji malih i srednjih poduzetnika
2. Energetska unija: klimatska akcija
3. Osnaživanje žena i aktivna uključenost
4. Edukacije i osposobljavanja
5. CityStars: Gradovi u digitalnoj tranziciji

SENSES je prijavljen u prvoj kategoriji Pametna specijalizacija u inovaciji malih i srednjih poduzetnika, o čemu možete pročitati na sljedećoj poveznici: http://www.interreg-danube.eu/news-and-events/programme-news-and-events/477