PROJEKT RETHINK: DOZNAJTE VIŠE O PROGRAMU OSPOSOBLJAVANJA TRENERA ZA REGIONALNI RAZVOJ

PROJEKT RETHINK: DOZNAJTE VIŠE O PROGRAMU OSPOSOBLJAVANJA TRENERA ZA REGIONALNI RAZVOJ

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. s partnerima iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Poljske i Slovačke provodi projekt REThINKRegional transfer and integration of VET practices on sustainable development s osnovnim ciljem poticanja primjene postojećih inovacija u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u području održivog regionalnog razvoja. To će se prije svega postići kroz osposobljavanje trenera u svrhu stjecanja ključnih kompetencija i vještina iz područja regionalnog razvoja i metodike, koje će im omogućiti da ojačaju kapacitete dionika regionalnog razvoja za upravljanje i provedbu regionalnih razvojnih aktivnosti. Pri tome će se primjenjivati programi strukovnog obrazovanja i osposobljavanja iz područja regionalnog razvoja koji su se dokazali u praksi u drugim zemljama Europske unije, a prilagodit će se potrebama našeg okruženja.

Informativni seminar za sve zainteresirane dionike regionalnog razvoja na području Međimurske županije održat će se u četvrtak 27. ožujka 2014. u 10 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Sudionike će se detaljnije informirati o aktivnostima, rezultatima i ciljevima projekta, kao i o programu osposobljavanja trenera u području održivog regionalnog razvoja, a koji predstavlja središnju aktivnost projekta.

Program:

10.00

Uvodna riječ

10.15

Predstavljanje projekta

10:45

Program osposobljavanja trenera za održivi regionalni razvoj

11:15

Sljedeći koraci u programu osposobljavanja, koristi i obveze sudionika u programu

11:30

Pitanja i odgovori, završetak seminara

Sve zainteresirane molimo da svoj dolazak potvrde na adresu elektroničke pošte jurica.lovrek@redea.hr ili na broj telefona 040/395-571, najkasnije do 25. ožujka 2014. godine.


Veselimo se Vašem dolasku!

rethink-logo EU flag LLP CR-01