PREDSTAVLJANJE PROJEKTA EPOSLOVANJE I INFORMATIVNI SEMINAR SUVREMENI TRENDOVI U E-POSLOVANJU

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA EPOSLOVANJE I INFORMATIVNI SEMINAR SUVREMENI TRENDOVI U E-POSLOVANJU

Dana 14. lipnja 2011. godine, u 10.15 sati, u prostorima Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje u Čakovcu bit će predstavljen projekt ePoslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja. Svrha konferencije je upoznati poduzetnike s koristima koje mogu imati od projekta te načinom na koji će se on provoditi.

Pozdravne govore održat će Ivan Perhoč, župan Međimurske županije i Tihana Kraljić, državna tajnica Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Prezentaciju o samom projektu održat će Suzana Vračević, voditeljica projekta e-Poslovanje iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te Leszek Jakubowski, voditelj projektnog tima iz tvrtke ECORYS iz Poljske. Prisutnima će se također obratiti i Ivan Plačko, voditelj projekta za REDEA-u.
Nakon početnog dijela i domjenka održat će se informativni seminar Suvremeni trendovi u e-poslovanju koji će voditi mr. sc. Franjo Cimerman, vlasnik tvrtke Cimerman software te predstavnik Međimurskog IT clustera.
Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, no predstavljene informacije bit će korisne i zanimljive i svim ostalim sudionicima koji žele držati korak sa suvremenim trendovima u poslovanju. Teme koje će biti predstavljene su: usporedba e-poslovanja u EU i u Hrvatskoj, razlozi korištenja e-poslovanja, e-servisi u Hrvatskoj (e-pdv, e-plaće, e-porezna, e-uputnica, e-recept), uspješni primjeri primjene e-poslovanja, trendovi u e-poslovanju, mogućnosti i uštede na primjeru e-računa.
Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

Puni tekst poziva i program događaja moguće je skinuti ovdje