PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKIH NATJEČAJA ZA BESPOVRATNE POTPORE U 2016.

PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKIH NATJEČAJA ZA BESPOVRATNE POTPORE U 2016.

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. poziva vas na informativni događaj

PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKIH NATJEČAJA ZA BESPOVRATNE POTPORE U 2016.

koji će se održati u

četvrtak, 12.5.2016, u 14.00 sati u Tehnološko- inovacijskom centru Međimurje

Poštovane poduzetnice i poduzetnici,

većina najavljenih i očekivanih javnih poziva za bespovratne potpore  u 2016. još nije objavljena, no djelatnici REDEA-e su na prezentacijama Ministarstva poduzetništva i obrta  u Zagrebu saznali plan objava i okvirne uvjete planiranih natječaja. Trenutno Ministarstvo radi na nacrtu programa e-Impuls, koji će biti objavljen najkasnije početkom lipnja.

Osim natječaja za financiranje većih projekata izgradnje i opremanja, Ministarstvo poduzetništva i obrta planira objaviti i natječaje za manje projekte ulaganja na koji će se moći prijaviti mikro i mala poduzeća i obrti. Nakon nekoliko godina pauze vraćaju se ciljani natječaji za žene poduzetnice te za mlade i poduzetnike početnike.

Cilj ovog informativnog događaja je dati pregled očekivanih natječaja kako bi poduzetnici, koji planiraju svoje projekte ulaganja u drugoj polovici godine, mogli prilagoditi svoje planove.

Očekivano trajanje događaja je 60 minuta tijekom kojih će Jako Horvat i Maša Tomašić iz Odjela za razvoj gospodarstva s prisutnima podijeliti sve trenutno poznate informacije o planovima Ministarstva.

Molimo vas da svoj dolazak prijavite na sandra.jezernik@redea.hr do srijede, 11. svibnja 2016. u 12 sati.