PREDSTAVLJANJE INTERAKTIVNOG TURISTIČKOG PORTALA VISIT MEĐIMURJE

PREDSTAVLJANJE INTERAKTIVNOG TURISTIČKOG PORTALA VISIT MEĐIMURJE

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA poziva vas na javno predstavljanje interaktivnog turističkog portala Visit Međimurje koje će se održati 5. prosinca 2013. godine u Tehnološko-inovacijskom centaru Međimurje (multimedijalna dvorana) na adresi  Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec u 11 sati.


Cilj portala je, korištenjem novih tehnologija, promovirati Međimurje kao atraktivnu turističku destinaciju. Kao podloga portalu izrađena je vrlo detaljna baza podataka koja obuhvaća najveći dio turističke ponude Međimurja, a zajedno s portalom čini temelj za uspostavu sustava za destinacijski menadžment.

 
 

 

Portal je izrađen u sklopu projekta Grow Mobile, financiranog iz Programa za poduzetništvo i inovacije (CIP EIP). Glavni cilj projekta Grow Mobile je potaknuti gospodarski rast i regionalni razvoj korištenjem razvojnih potencijala europskih regija, inovativnim uslugama i promicanjem održivog turizma. Partneri na projektu su iz Međimurja (Hrvatska), Leipziga i Darmstadta (Njemačka), Kyustendila i Varne (Bugarska). Nositelj projekta za Međimurje je Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o.


Molimo Vas da svoj dolazak obavezno potvrdite najkasnije do utorka 3. prosinca i to putem elektroničke pošte: nino.hren@redea.hr ili na broj telefona:  040/395-586.

visit-logo