PREDSTAVLJANJE DRUGOG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNIKE – B LIGHT SCHEME

PREDSTAVLJANJE DRUGOG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNIKE – B LIGHT SCHEME

DOĐITE NA PREDSTAVLJANJE DRUGOG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA PODUZETNIKE – B LIGHT SCHEME KOJE ĆE SE ODRŽATI U SKLOPU DANA OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA!

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. u okviru projekta B LIGHT sufinanciranog iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. Vas poziva na:

 

PREDSTAVLJANJE DRUGOG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNIKE – B LIGHT SCHEME

Datum: 10. svibanj 2018. u 10 sati
Mjesto: Tehnološko-inovacijski centar Međimurje,
Bana J. Jelačića 22 B, Čakovec, informatička dvorana, 1. kat

Natječaj za sufinanciranje projektnih prijedloga objavljen je 17. travnja 2018. godine, a REDEA djeluje kao kontakt točka za poduzetnike iz Međimurske i Varaždinske županije.

U okviru drugog poziva poduzetnicima je na raspolaganju 3.050.000 eura, a poziv je otvoren do 18. lipnja 2018. godine. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektnom partneru je 135.000 eura, s maksimalni intenzitet potpore je do 75% prihvatljivih troškova.

Kroz predstavljanje drugog poziva natječaja poduzetnici će biti upoznati s uvjetima natječaja i postupkom prijave na javni poziv B LIGHT SCHEME, natječaj će predstaviti zaposlenice REDEA-e, Sanja Vrtarić i Karolina Kokot, a predviđeno trajanje događaja je 2 sata.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na predstavljanju natječaja potvrdite najkasnije do 8. svibnja 2017. do 14 sati putem elektroničke pošte na sanja.vrtaric@redea.hr ili putem telefona na 040 395 572.

Projekt „Beneficiary Light (B Light)“ provodi Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. u suradnji s partnerima iz  Hrvatske i Mađarske. Cilj projekta je omogućiti razvoj MSP-a kroz poslovnu suradnju putem: zajedničke proizvodnje, razvoja tehnologije i usluga, opskrbnih lanaca, zajedničkog tržišta i planiranja budućeg zajedničkog ulaganja.

Prihvatljivi prijavitelji, hrvatski poduzetnici moraju imati barem jednog partnerskog poduzetnika iz Mađarske s kojim će uspostaviti suradnju s ciljem razvoja zajedničke tehnologije, usluga i proizvoda  s kojima planiraju osvajati nova tržišta ili se širiti na postojeća.

Tijekom provedbe projekta izrađena je web platforma kako bi se poduzetnicima olakšao pronalazak prekograničnih partnera.

Više informacija o samom projektu možete pronaći ovdje.

Veselimo se Vašem dolasku.

Sadržaj je isključiva odgovornost Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.