PREDLAGANJE I AŽURIRANJE RAZVOJNIH PROJEKATA ZA BAZU PROJEKATA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

PREDLAGANJE I AŽURIRANJE RAZVOJNIH PROJEKATA ZA BAZU PROJEKATA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE


PREDLAGANJE I AŽURIRANJE RAZVOJNIH PROJEKATA ZA BAZU PROJEKATA

Razvojne strategije Međimurske županije 2011.-2013.


Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj da prijave svoje projektne ideje ili razrađene projektne prijedloge koji će se projekt provoditi na području Međimurske županije.


Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte, kako one u pripremi tako i one u tijeku, koji su važni za razvoj Međimurja, za ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Razvojnom strategijom Međimurske županije 2011.-2013., te one od regionalne i nacionalne važnosti.


Regionalna razvojna agencija Međimurje – REDEA d.o.o. kao regionalni koordinator, vodi županijsku bazu razvojnih projekata u svrhu koordinirane provedbe Razvojne strategije Međimurske županije 2011.-2013. te učinkovitog praćenja i izvještavanja o provedbi.


Do sada je u bazu pristiglo 105 projekata iz različitih područja, a popis možete vidjeti na sljedećoj poveznici: ŽRS baza projekata.

Ovim vas putem također pozivamo da nas redovito obavještavate o promjenama u statusu prijavljenih projekta (npr. prijedlog projekta prešao je u višu fazu pripremljenosti ili je čak započela provedba).


Prijedlozi projekata dostavljaju se na elektronički popunjenom obrascu (koji se može preuzeti ovdje) u tiskanom ili  elektroničkom obliku na sljedeće adrese:


a) U tiskanom obliku:

REDEA d.o.o.

Bana Josipa Jelačića 22

40 000 Čakovec

Za bazu projekata

 

b) U elektroničkom obliku:

jurica.lovrek@redea.hr

 

Za pomoć u popunjavanju obrasca slobodno se javite odjelu za strateško planiranje:


Ana Kralj – 040 395 535, ana.kralj@redea.hr

Jurica Lovrek – 040 395 572, jurica.lovrek@redea.hr