PREDAVANJE “PROPISI U PRAKSI – POTICAJNA PROIZVODNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE IZ OBNOVLJIVIH IZVORA”

PREDAVANJE “PROPISI U PRAKSI – POTICAJNA PROIZVODNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE IZ OBNOVLJIVIH IZVORA”

Znate već nešto o obnovljivim izvorima energije? Možda ste bili na kojem seminaru ili predavanju? Sigurno ste barem nešto pročitali o obnovljivim izvorima energije u novinama ili na internetu! Čuli ste za poticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora i sad vidite u tome priliku za vlastitu proizvodnju električne energije uz istovremenu mogućnost zarade.

Razmišljate realizirati svoju ideju i biti među prvima koji prelaze s riječi na djela. Kad ste donijeli ovu odluku, ili kad je donesete, susreli ste se sa šumom propisa. Nepoznanice se množe … od potrebnih dozvola, uvjeta priključenja na distribucijsku mrežu, procedure potrebne za ostvarivanje poticaja,…

Kako bi Vam olakšali preobrazbu ideje u stvarnost, organiziramo predavanje:


PROPISI U PRAKSI
Poticana proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora energije


Predavanje će se održati 21.11.2009. (subota) 14:45-15:50 h u okviru sajma MESAP „Jesen 2009“ u dvorani „M“ (na katu). Predavanje će održati mr.sc. Zlatko Zmijarević dipl.ing. Gospodin Zmijarević je djelatnik Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) te je aktivan na promicanju obnovljivih izvora energije i održivog razvoja u okviru Društva za oblikovanje održivog razvoja (DOOR). Među ljudima iz prakse poznat je kao stručnjak koji daje konkretne i korisne odgovore na sva praktična pitanja povezana s regulativom na području obnovljivih izvora.

Predavanju bi trebali prisustvovati svi koji razmišljaju o proizvodnji električne energije iz obnovljivih izvora jer im informacije koje će dobiti mogu uštedjeti mnogo truda i vremena kad jednom krenu u realizaciju svoje ideje.

Pošto je MESAP „Jesen 2009“ sajam poljoprivrede, prehrane, komunalne i ekološke opreme, te obnovljivih izvora energije i moderne gradnje, uz prisustvovanje predavanju, možete razgledati tehnologije povezane s obnovljivim izvorima energije i energetskom učinkovitošću te tako dodatno razraditi svoju ideju.

Predavanje organizira REDEA u okviru projekta NIMSEC.
Predavanje je besplatno za sve sudionike

Molimo da svoje prisustvovanje potvrdite do 20.11.2009.
na broj telefona 040 395 560
ili na e-mail redea@ck.t-com.hr