POZIV ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJAVA “PRIMJENA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ZA POBOLJŠANJE POSLOVNIH PROCESA”

POZIV ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJAVA “PRIMJENA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ZA POBOLJŠANJE POSLOVNIH PROCESA”

Na stranici Strukturni i investicijski fondovi 19. ožujka 2014. objavljen je natječaj „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa„ u okviru kojeg će se financirati projekti iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program za regionalnu konkurentnost 2007-2013.

Potpore ovog javnog poziva namijenjene su malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Ovim pozivom sufinancirat će se analize postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija, digitalizacija te izdaci za informatičku opremu i softver. Cilj poziva je integracija naprednih e-poslovnih modela kako bi potaknule razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzeća putem informatizacije poslovnih procesa.

Minimalna potpora iznosi 20.000,00 €, a maksimalna 100.000,000 €, dok će sufinanciranje projekta biti između 70% i 85% (ovisno o stupnju razvijenosti JLS). Prijave će se zaprimati od 22. travnja 2014 kodnadležnog tijela – Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. lipnja 2015. kako bi provedba projekata završila do 31. srpnja 2016.

Više informacija o pozivu (zajedno sa svom dokumentacijom) kao i nadolazećoj informativnoj radionici koja će se održati u Zagrebu 28. ožujka 2014. možete preuzeti OVDJE.