POZIV NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA INVESTRATEGY

POZIV NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA INVESTRATEGY

Želimo pozvati sve zainteresirane na završnu konferenciju projekta INVESTrategy koja ce se održati 15. siječnja 2014. godine s pocetkom u 10:00 sati u restoranu „Štagelj“, Starigrad bb, Koprivnica.

 

Aktivnosti koje su se implementirale u sklopu ovog projekta imale su za cilj povećati priljev izravnih stranih ulaganja u pogranično područje hrvatskih županija – Međimurske, Varaždinske i  Koprivničko-križevačke županije te mađarske županije Zala. Također, svrha projekta bila je i jačanje kapaciteta lokalnih eksperata za privlačenje izravnih stranih ulaganja, definiranje odgovarajućih i učinkovitih alata za promociju investicijskih potencijala pograničnog područja te jačanje kapaciteta jedinica lokalne samouprave za komunikaciju s potencijalnim investitorima. Vodeći partner na projektu bila je Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA, a ostali partneri su: AZRA Agencija za razvoj Varaždinske županije d.o.o., PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i Gospodarska i industrijska komora županije Zala iz Mađarske.

 

Molimo Vas da potvrdu sudjelovanja na konferenciji pošaljete do ponedjeljka 13. sijecnja 2014. godine najkasnije do 11:00 sati na broj telefona 048 621 978 ili mail adresu info@pora.com.hr.

 

Investrategy_logo