POZIV NA PREDAVANJE O IPARD PROGRAMU I PROGRAMU RURALNOG RAZVOJA RH ZA RAZDOBLJE 2014.-2020.

POZIV NA PREDAVANJE O IPARD PROGRAMU I PROGRAMU RURALNOG RAZVOJA RH ZA RAZDOBLJE 2014.-2020.

S ciljem što bolje pripremljenosti međimurskih poljoprivrednika za predstojeće programsko razdoblje EU-a te informiranja o novim mogućnostima financiranja, REDEAorganizira predavanje o programima financiranja projekata u RH u idućem financijskom razdoblju u području poljoprivrede i ruralnog razvoja, koje će se održati 28. veljače 2014. u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, (Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec) s početkom u 11 sati.

 

Predavanje će se održati u dva dijela. U prvom dijelu će biti predstavljen IPARD program u okviru kojeg uskoro predstoji posljednji raspis natječaja, dok će se u drugom dijelu predavanja predstaviti PROGRAM RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020. s naglaskom na mjere čiji se raspis natječaja očekuje u 2014. godini.

 

Pozdravnu riječ prisutnima uputit će predstavnik Međimurske županije, a o najavljenim temama govorit će predstavnice Ministarstva poljoprivrede gđa Davorka Hajduković, pomoćnica ministra (Uprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju) i gđa Nada Trgovčević Letica, načelnica sektora u istoj upravi.

 

Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do srijede 26. veljače 2014. na adresu elektroničke pošte: valentina.hazic@redea.hr ili na broj telefona 040 395 586.