POZIV NA JAVNO PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKOG IMPULSA 2014

POZIV NA JAVNO PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKOG IMPULSA 2014

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA zajedno s Međimurskom županijom, Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje, HGK – Županijskom komorom Čakovec, HOK Obrtničkom komorom Međimurja, Razvojnom agencijom Grada Čakovca – Čakrom te Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira javno predstavljanje PODUZETNIČKOG IMPULSA 2014. za Međimursku županiju, koje će se održati 25. veljače 2014. od 10 do 12 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22B u Čakovcu.

 

Poduzetnički impuls predstavit će predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, a prisutnima će se obratiti i župan Međimurske županije g. Matija Posavec.

 

Prvi ciklus javnih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu – Poduzetnički impuls očekuje se do kraja veljače, temeljem Programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2014. prihvaćenog na sjednici Vlade 6. veljače 2014. Poduzetnički impuls za ovu godinu ima četiri programska prioriteta. Prvi je jačanje konkurentnosti malog gospodarstva, za što je planiran ukupni iznos od 413,8 milijuna kuna; drugi unapređenje poduzetničkog okruženja s planiranim iznosom od 74,6 milijuna kuna; treći promocija i učenje za poduzetništvo i obrt, za što se planira 248,1 milijun kuna; dok je za četvrti prioritet – lakši pristup financiranju planiran iznos od 529,1 milijun kuna.

 

Detaljnije informacije o Poduzetničkom impulsu 2014., kao i Program nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva. Objavljene natječaje možete pronaći OVDJE 

 

Molimo da potvrdite dolazak najkasnije do 20. veljače 2014. do 12 sati na adresu elektroničke pošte redea@redea.hr ili telefonom na broj 395 560.

 

minpo2