POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI ZA 2020.

POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI ZA 2020.

Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2020. godinu.

I ove godine objavljen je popis programa koji će se uvrstiti u Program javnih potreba, a to su: redovne djelatnosti udruga u kulturi, dramske i plesne umjetnosti te izvedbene umjetnosti, glazba i glazbeno-scenske umjetnosti, kulturno-umjetnički amaterizam (glazbeni i folklorni), vizualne umjetnosti, inovativne umjetničke i kulturne prakse, monografija iz područja kulture i umjetnosti, knjižnične djelatnosti, potpore izdavanju knjiga, izdavanje časopisa i elektroničkih publikacija, književne manifestacije i nastupi na sajmovima knjiga, književni programi u knjižarama, muzejske djelatnosti, zaštita i očuvanje kopnene arheološke baštine, zaštita i očuvanje podvodne arheološke baštine, zaštita i očuvanje nepokretnih kulturnih dobara, zaštita i očuvanje pokretnih kulturnih dobara, zaštita i očuvanje nematerijalnih kulturnih dobara, digitalizacija kulturne baštine, međunarodne kulturne suradnje i izgradnja, rekonstrukcija, adaptacija i opremanje kulturne infrastrukture.

Prijave se podnose od 4. rujna do 4. listopada 2019. putem interneta na odgovarajućim obrascima e-prijavnice za svako pojedino područje na linku https://e-prijavnice.min-kulture.hr/e-pisarnica/EPrijavnice .

Više informacija i dokumentaciju možete pronaći OVDJE.