POSLOVNI UZLET MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

POSLOVNI UZLET MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Poslovni dnevnik i Međimurska županija pozivaju vas na “Poslovni uzlet Međimurske županije” koji će se održati 22. travnja 2016. u zgradi Scheier, Matice hrvatske 1, Čakovec. Program počinje u 9 sati, a zadnja edukacija završava u 17:30 sati.

Besplatne edukacije namijenjene su svima koji žele steći nova znanja koja će im pomoći u unapređenju njihovog poslovanja. Na besplatnim edukacijama će sudionici saznati kako koristiti bankarske proizvode, koji su uvjeti za pokretanje proizvođačke organizacije, kako uspješno odraditi prodajni sastanak, kako efektivno voditi uspješnu  tvrtku, te kako funkcionira poslovno umrežavanje.

Navedeni događaj otvorit će župan Međimurske županije Matija Posavec, a prije početka edukacija bit će održana panel diskusija na temu optimizacije i uštede kroz energetsku održivost. Za sve sudionike bit će organizirana i besplatna zakuska.

Detaljan program edukacija možete pregledati OVDJE.

Iako su edukacije besplatne, organizatori  mole sve zainteresirane da svoje mjesto osigurate prijavom putem ove POVEZNICE, putem  telefona na 01 6326 021 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

poslovni-uzlet-2016